logo-babun

[... proizvoda]
Naslovna » Novosti
Novosti

Novosti iz naše izdavačke kuće, kao i iz sveta izdavaštva u celini.

 

Međunarodni sajam knjige i učila u Sarajevu ( XXIV) održaće se i ove godine u organizaciji  u centru Skenderija.

Sajam će se održavati u periodu od 18.04. - 23.04.2012. Sva izdanja Babuna biće izložena na štandu beogradske izdavačke kuće Logos Art.

Opširnije

Otvoreni sajam knjiga će se održati u Nišu u periodu od 2. do 22. aprila na keju. Na sajmu će učestvovati i naša izdavačka kuća. Popust na izdanja Babuna biće od 20 do 30 %.

Opširnije

Novosadski salon knjiga održaće se od 1. do 6. marta 2012. godine. Na ovom sajmu naša izdavačka kuća će sa svojim izdanjima gostovati na štandu naših prijatelja iz Zrenjanina, izdavačke kuće Agora.

Pozivamo vas da posetite štand Agore na Sajmu knjiga u Novom Sadu.

Opširnije

 

Trinaesti po redu Salon knjige i grafike u Pirotu biće održan od 10. do 19. februara u sportskoj dvorani "Kej".  Svoje učešće su na ovoj značajnoj kulturnoj manifestaciji za čitav region južne Srbije najavile sve vodeće izdavačke kuće u zemlji.

Po prvi put na ovogodišnjem Salonu učešće je uzela i naša izdavačka kuća Babun. Čitaoci iz Pirota imaće zadovoljstvo da se upoznaju sa svim našim izdanjima.

Opširnije

 

 

Više od 70 izdavača učestvuje na 48. sajmu knjiga i grafike u Nišu, najavljeno je u četvrtak u Niškom kulturnom centru. Štand na ovoj velikoj smotri izdavaštva koja traje od 28. novembra do 4. decembra u hali Čair imaće i naša izdavačka kuća Babun.

Opširnije

Strana 6 od 7

Najnovije vesti

Mi smo i na Facebook-u

Facebook Image

Ko je na sajtu

 

  • Gostiju: 19
  •