logo-babun

[... proizvoda]
Naslovna » Novosti
Novosti

Novosti iz naše izdavačke kuće, kao i iz sveta izdavaštva u celini.

Novosadski salon knjiga održaće se od 1. do 6. marta 2012. godine. Na ovom sajmu naša izdavačka kuća će sa svojim izdanjima gostovati na štandu naših prijatelja iz Zrenjanina, izdavačke kuće Agora.

Pozivamo vas da posetite štand Agore na Sajmu knjiga u Novom Sadu.

Opširnije

 

Trinaesti po redu Salon knjige i grafike u Pirotu biće održan od 10. do 19. februara u sportskoj dvorani "Kej".  Svoje učešće su na ovoj značajnoj kulturnoj manifestaciji za čitav region južne Srbije najavile sve vodeće izdavačke kuće u zemlji.

Po prvi put na ovogodišnjem Salonu učešće je uzela i naša izdavačka kuća Babun. Čitaoci iz Pirota imaće zadovoljstvo da se upoznaju sa svim našim izdanjima.

Opširnije

 

 

Više od 70 izdavača učestvuje na 48. sajmu knjiga i grafike u Nišu, najavljeno je u četvrtak u Niškom kulturnom centru. Štand na ovoj velikoj smotri izdavaštva koja traje od 28. novembra do 4. decembra u hali Čair imaće i naša izdavačka kuća Babun.

Opširnije


56. MEĐUNARODNI BEOGRADSKI SAJAM KNJIGA biće održan od 23. do 30.10.2011. godine na Beogradskom sajmu, što znači da će otvaranje, za razliku od proteklih godina kada je obično bilo u ponedeljak, ove godine biti u nedelju. Želimo da vam pružimo nekoliko informacija o našem učešću na toj manifestaciji:

Opširnije

 

Beograd, 14.7.2011.
Narodna skupština Republike Srbije usvojila je danas Zakon o staroj i retkoj bibliotečkoj građi, Zakon o bibliotečko-informacionoj delatnosti i Zakon o obaveznom primerku publikacija.
Neposredan povod za donošenje ova tri zakona, koja je Vlada na predlog Ministarstva kulture, informisanja i informacionog društva predložila Skupštini, je da se normativna rešenja u oblasti bibliotečke delatnosti usaglase sa evropskim standardima i, što je posebno važno, sa savremenim informacionim okruženjem. Novina je i uvođenje obaveze stalnog stručnog usavršavanja zaposlenih na poslovima iz oblasti koje se uređuju navedenim zakonima.

Opširnije

Strana 6 od 7

Najnovije vesti

Mi smo i na Facebook-u

Facebook Image

Ko je na sajtu

 

  • Gostiju: 27
  •