logo-babun

[... proizvoda]
Naslovna » Novosti
Novosti

Novosti iz naše izdavačke kuće, kao i iz sveta izdavaštva u celini.

U holu Doma sindikata danas je otvoren tradicionalni Novogodišnji i božićni sajam knjiga, a posetioce očekuju popusti od 10 do20 odsto na Babunova izdanja i izdanja drugih izdavača. Sajam će trajati do 16. januara, a otvoren je svakog dana od devet do 20 sati.

Među izlagačima će biti i naša izdavačka kuća Babun.

 

Imamo naročito zadovoljstvo da, u okviru knjižarskog odeljenja Babuna, čiji asortiman je predstavljen na internet adresi novo-doba.net posetiocima ponudimo probrani izbor izdanja drugih izdavača koji neće izlagati na sajmu (Finesa, Metafizika, Prometej, Atos, Heliks i ostali), kao i strane knjige, tarot karte, rune i viskove.

Opširnije

Od 22. do 28. novembra u hali Čair u Nišu biće održan 49. Sajam knjiga i grafike. Ove godine sajam otvara poznati muzičar i pisac Marko Šelić Marčelo. Pod sloganom "Najbolji prijatelji" svoja izdanja predstaviće oko 70 izlagača. Među izlagačima će biti i naša izdavačka kuća Babun.

Opširnije

57. MEĐUNARODNI BEOGRADSKI SAJAM KNJIGA biće održan od 21. do 28.10.2012. godine na Beogradskom sajmu, što znači da će otvaranje, za razliku od proteklih godina kada je obično bilo u ponedeljak, ove godine biti u nedelju. Želimo da vam pružimo nekoliko informacija o našem učešću na toj manifestaciji:

Opširnije

Otvoreni sajam knjiga na Zlatiboru održava se ove godine od 10. jula do 26. avgusta, na jezerskom platou (kod pošte). Na sajmu učestvuje 8 izlagača, a turisti i Zlatiborci će moći da kupe sa popustom Babunova izdanja kao i većinu izdanja sa našeg sajta www. novo-doba.net.

 

Opširnije

 

Sajam knjiga "Ex Libris" održava se ove godine od 09. do 19. maja u Subotici, na Trgu Republike (kod plave fontane). Na sajmu učestvuje 21 izdavač, a Subotičani će moći da kupe sa popustom Babunova izdanja kao i većinu izdanja sa našeg sajta www. novo-doba.net.

Opširnije

Strana 5 od 7

Najnovije vesti

Mi smo i na Facebook-u

Facebook Image

Ko je na sajtu

 

  • Gostiju: 11
  •