logo-babun

[... proizvoda]
Naslovna » Novosti
Novosti

Novosti iz naše izdavačke kuće, kao i iz sveta izdavaštva u celini.

57. MEĐUNARODNI BEOGRADSKI SAJAM KNJIGA biće održan od 21. do 28.10.2012. godine na Beogradskom sajmu, što znači da će otvaranje, za razliku od proteklih godina kada je obično bilo u ponedeljak, ove godine biti u nedelju. Želimo da vam pružimo nekoliko informacija o našem učešću na toj manifestaciji:

Opširnije

Otvoreni sajam knjiga na Zlatiboru održava se ove godine od 10. jula do 26. avgusta, na jezerskom platou (kod pošte). Na sajmu učestvuje 8 izlagača, a turisti i Zlatiborci će moći da kupe sa popustom Babunova izdanja kao i većinu izdanja sa našeg sajta www. novo-doba.net.

 

Opširnije

 

Sajam knjiga "Ex Libris" održava se ove godine od 09. do 19. maja u Subotici, na Trgu Republike (kod plave fontane). Na sajmu učestvuje 21 izdavač, a Subotičani će moći da kupe sa popustom Babunova izdanja kao i većinu izdanja sa našeg sajta www. novo-doba.net.

Opširnije

 

Međunarodni sajam knjige i učila u Sarajevu ( XXIV) održaće se i ove godine u organizaciji  u centru Skenderija.

Sajam će se održavati u periodu od 18.04. - 23.04.2012. Sva izdanja Babuna biće izložena na štandu beogradske izdavačke kuće Logos Art.

Opširnije

Otvoreni sajam knjiga će se održati u Nišu u periodu od 2. do 22. aprila na keju. Na sajmu će učestvovati i naša izdavačka kuća. Popust na izdanja Babuna biće od 20 do 30 %.

Opširnije

Strana 5 od 7

Najnovije vesti

Mi smo i na Facebook-u

Facebook Image

Ko je na sajtu

 

  • Gostiju: 21
  •