logo-babun

[... proizvoda]
Naslovna » Novosti
Novosti

Novosti iz naše izdavačke kuće, kao i iz sveta izdavaštva u celini.

Od 22. do 28. novembra u hali Čair u Nišu biće održan 49. Sajam knjiga i grafike. Ove godine sajam otvara poznati muzičar i pisac Marko Šelić Marčelo. Pod sloganom "Najbolji prijatelji" svoja izdanja predstaviće oko 70 izlagača. Među izlagačima će biti i naša izdavačka kuća Babun.

Opširnije

57. MEĐUNARODNI BEOGRADSKI SAJAM KNJIGA biće održan od 21. do 28.10.2012. godine na Beogradskom sajmu, što znači da će otvaranje, za razliku od proteklih godina kada je obično bilo u ponedeljak, ove godine biti u nedelju. Želimo da vam pružimo nekoliko informacija o našem učešću na toj manifestaciji:

Opširnije

Otvoreni sajam knjiga na Zlatiboru održava se ove godine od 10. jula do 26. avgusta, na jezerskom platou (kod pošte). Na sajmu učestvuje 8 izlagača, a turisti i Zlatiborci će moći da kupe sa popustom Babunova izdanja kao i većinu izdanja sa našeg sajta www. novo-doba.net.

 

Opširnije

 

Sajam knjiga "Ex Libris" održava se ove godine od 09. do 19. maja u Subotici, na Trgu Republike (kod plave fontane). Na sajmu učestvuje 21 izdavač, a Subotičani će moći da kupe sa popustom Babunova izdanja kao i većinu izdanja sa našeg sajta www. novo-doba.net.

Opširnije

 

Međunarodni sajam knjige i učila u Sarajevu ( XXIV) održaće se i ove godine u organizaciji  u centru Skenderija.

Sajam će se održavati u periodu od 18.04. - 23.04.2012. Sva izdanja Babuna biće izložena na štandu beogradske izdavačke kuće Logos Art.

Opširnije

Strana 5 od 7

Najnovije vesti

Mi smo i na Facebook-u

Facebook Image

Ko je na sajtu

 

  • Gostiju: 21
  •