logo-babun

[... proizvoda]
Naslovna » Novosti
Novosti

Novosti iz naše izdavačke kuće, kao i iz sveta izdavaštva u celini.

Pod sloganom “Prostori slobode” održaće se u Beogradu 58. MEĐUNARODNI BEOGRADSKI SAJAM KNJIGA u periodu od 21. 10. do 27. 10. 2013. godine, što znači da će otvaranje, za razliku od proteklih godina kada je obično bilo u ponedeljak, ove godine biti u nedelju. Želimo da vam pružimo nekoliko informacija o našem učešću na toj manifestaciji:

Opširnije

U sklopu tradicionalnih Tešnjarskih večeri, na Trgu Desanke Maksimović u Valjevu, od 12.08. do 22.08. 2013. godine, održaće se Sajam knjiga. Na ovom sajmu učestvuje i naše izdavačko preduzeće.

Na sajmu će biti izložena izdanja svih relevantnih srpskih izdavača, a Valjevci će moći da kupe sa popustom Babunova izdanja kao i da pogledaju, prelistaju i kupe izdanja drugih izdavača (Finesa, Metaphysica, Vulkan, Admiral Book) predstavljenih na našem sajtu www. novo-doba.net.

Opširnije

Sajam knjiga "Ex Libris" održava se ove godine od 16. do 24. maja u Subotici, na Trgu Republike (kod plave fontane). Na sajmu učestvuje 21 izdavač, a Subotičani će moći da kupe sa popustom Babunova izdanja kao i većinu izdanja sa našeg sajta www. novo-doba.net.

Opširnije

Nastupom 140 izlagača na Novosadskom sajmu, istovremeno otpočeli Sajam obrazovanja „Putokazi“, Salon knjiga i Izložba umetnosti „Art ekspo“. Salon knjiga i Izložba umetnosti "Art Expo" traju do  utorka, 5. marta.

Opširnije

Četrnaesti po redu Salon knjige i grafike u Pirotu biće održan od 08. do 17. februara u sportskoj dvorani "Kej".  Svoje učešće su na ovoj značajnoj kulturnoj manifestaciji za čitav region južne Srbije najavile sve vodeće izdavačke kuće u zemlji.


I na ovogodišnjem Salonu učešće je uzela naša izdavačka kuća Babun. Čitaoci iz Pirota imaće zadovoljstvo da se upoznaju sa svim našim izdanjima.

Takođe, imamo naročito zadovoljstvo da, u okviru knjižarskog odeljenja Babuna, čiji asortiman je predstavljen na internet adresi novo-doba.net posetiocima ponudimo probrani izbor izdanja drugih izdavača koji neće učestvovati u Nišu (Finesa, Admiral Books, Metafizika, Prometej).

Pozivamo vas da nas posetite na Sajmu knjiga u Pirotu.

Opširnije

Strana 4 od 7

Najnovije vesti

Mi smo i na Facebook-u

Facebook Image

Ko je na sajtu

 

  • Gostiju: 13
  •