logo-babun

[... proizvoda]
Naslovna » Novosti
Novosti

Novosti iz naše izdavačke kuće, kao i iz sveta izdavaštva u celini.

51. sajam knjiga i grafike u Nišu otvoren je od 24. novembra, a potrajeće do nedelje 30. novembra. Svoja najnovija izdanja predstaviće više od sedamdeset izlagača, među njima i naše izdavačko preduzeće Babun, sa svojim knjižarskim odeljenjem čiju ponudu možete pregledati na adresi www.novo-doba.net.

Opširnije

Od 26. oktobra do 2. novembra 2014. godine u halama Beogradskog sajma biće održan 59. Međunarodni beogradski sajam knjiga pod sloganom "Vreme je za knjigu". Sajam će biti otvoren u nedelju, 26. oktobra i trajaće 8 dana.

Opširnije

U holu Doma sindikata (Trg Nikole Pašića 5a), od 6. do 19. aprila, održaće se Uskršnji sajam knjiga.
I ovog putaizdavačka kuća Babun predstaviće svoju najnoviju produkciju i obezbediće sajamski popust 20%, a važiće i količinski popust na 2 ili više kupljenih knjiga u iznosu od 10 %.

Opširnije

U holu Doma sindikata (Trg Nikole Pašića 5a), od 16. decembra do 9. januara, biće otvoren Novogodišnji sajam knjiga.
I ove godine izdavačka kuća Babun predstaviće svoju najnoviju produkciju i obezbediće sajamski popust 20%, a važiće i količinski popust na 2 ili više kupljenih knjiga u iznosu od 10 %.

 

Opširnije

Jubilarni 50. sajam knjiga i grafike u Nišu otvoren je 22. novembra, a do 1. decembra svoja najnovija izdanja predstaviće više od sedamdeset izlagača, među njima i naše izdavačko preduzeće Babun, sa svojim knjižarskim odeljenjem čiju ponudu možete pregledati na adresi www.novo-doba.net.

Opširnije

Strana 3 od 7

Najnovije vesti

Mi smo i na Facebook-u

Facebook Image

Ko je na sajtu

 

  • Gostiju: 14
  •