logo-babun

[... proizvoda]

TEMELJI STVARANJA Postoje dva fundamentalna principa u univerzumu : to su muški i ženski princip.

Ovaj tekst iz klasične samurajske ere dovodi u blisku vezu mačevalaštvo sa zen budizmom.

Knjiga Krstaški ratovi pruža jednu od naupečatljivijih slika srednjeg veka.  

Da bi se doživeli novi i bogatiji osećaji, potrebno je poslužiti se suptilnim centrima.

Kompilacija dva Ledbiterova teksta o astralnom i devahanskom (mentalnom) nivou postojanja.  

Bhagavad Gita je snažno spiritualno delo koje čini temelj hinduističke vere, remek-delo sanskrtske poezije.

Dr Albert Hofman, kroz autobiografsko kazivanje, razvejava sve postojeće predrasude o svojoj tvorevini LSD-u.

Duhovno obrazovanje započinje pre rođenja.

*) Predjite mišem preko slike i uvećajte je. Kliknite na sliku da biste pročitali više o knjizi.

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2014 JoomlaWorks Ltd.

Čuvena mala crvena knjiga

čuvena mala crvena knjigaKoliko često čitate? Pokojni Erl Najtingejl, jedan od pionira u oblasti pisanja motivacionih knjiga i knjiga iz oblasti  samo-pomoći, jednom prilikom je istakao da, ukoliko bi neko čitao barem jedan sat dnevno o nekoj specifičnoj temi, za pet godina bi postao ekspert u datoj oblasti; a za deset godina bi stekao toliko znanja koliko i neki doktor u svom domenu.

 

Vi možda niste u stanju da izučavate neki predmet svakog dana po jedan sat u periodu od narednih pet ili deset godina, ali svakako vas ništa ne košta da to pokušate. Mnogi ljudi koji završe višu školu ili fakultet kažu sebi, "Hvala Bogu, završio sam sa školovanjem. Više ne moram da otvorim nijednu knjigu!"

Pogrešno! Škola nikada ne prestaje. Diplomski ispit ili doktorat je samo početak našeg putovanja prema znanju. Zato se i kaže da je ceremonija primanja diplome uvodna ceremonija. To je tek početak pravog učenja.

 

Vi možete reći, "Nemam vremena da čitam. Od vremena kada dođem sa posla, imam da obavim hiljade stvari",

Sve što na taj način poručujete jeste da niste dovoljno odlučni u vezi ostvarenja svih svojih potencijala. Vreme je u potpunosti relativno. Ukoliko hoćete da budete uspešni u bilo kojoj oblasti života, onda nađite vremena da naučite kako da takvi postanete.

 

Noseći se sa istim problemom vremena, jedan čuveni pisac još čuvenije motivacione knjige R.H. Džeret, odlučio je da zamoli čoveka veoma uspešnog i naširoko poznatog po svojoj veliko­duš­nosti i voljnosti da pomogne drugima da napiše nešto o svom putu do uspeha. Ovaj je odlučio da to saopšti na najkraći mogući način:

 

Sve zasluge za svoj uspeh u ovla­da­­vanju okol­nostima, sticanju bogatstva i sklapanju pri­ja­­­telj­stava, on je pripisao tihom i nevidljivom de­­­­­lo­va­nju jednostavne, ali moćne istine o ko­­joj je u ovoj malenoj, ali dragocenoj knjizi reč. Na samo par desetina njenih stranica on je pokazao jednostavan i ničim ometan put ka bogatijem i srećnijem životu. Znajući da najveće dobro leži u  pomaganju drugima bez očekivanja pohvale za to, autor ovog dela je želeo da njegovo ime bude izostavljeno. Related Video

Detaljnije o knjizi

TO DELUJE predstavlja koncizan definitivni plan da poboljšate svoj život jer vrlo jednostavnim jezikom pojašnjava kako ko­ri­­stiti Kosmičku Moć unutar nas koja je uvek spremna da nam služi. TO DELUJE vam pokazuje kako.

Sva naša izdanja

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
< >

CITAT MESECA

Zen zapravo znači imati
srce i dušu deteta.
Takuan Soho